top of page

Monochrome Photography Awards 2020 Finalistleri ve Kazananları Belli Oldu!




2020 yılında yedincisi düzenlenen, uluslararası siyah & beyaz fotoğraf yarışması Monochrome Photography Awards'ın kazananları açıklandı.


Geçen yıl yapılan yarışmasına 91 ülkeden 7.096 fotoğraf ile katılım sağlandı. Petra Leary, Alessandro Zanoni, Christina Dim, Vassilis Tangoulis, Olga Zavershinskaya ve Pedro Dimitrow 'dan oluşan jüri, Soyut, konsept, haber fotoğrafı, vahşi doğa gibi 13 kategoride en beğendikleri amatör ve profesyonel fotoğrafları seçtiler.


Ksystof Mozyro, Black Lives Matter gösterileri sırasında çektiği; "Opponents (Rakipler)" isimli fotoğrafı ile yarışmanın genel birincisi seçildi. (Galerideki ilk fotoğraf)

Svetlin Yosifov ise, Güney Etiyopya'nın Omo Vadisi'nde çektiği "Portrait Woman Mursi (Mursi Kadın Portresi)" fotoğrafı ile "Monochrome Discovery of the Year 2020" ödülüne layık görüldü.


Monochrome yarışması şu an 2021 yarışması için katılımları kabul ediyor. Ancak katılımlar ücretli. 4 Temmuz 2021'e kadar fotoğraf başına katılım ücreti profesyoneller için 20$, amatörler için 15$, Daha sonraki katılımlarda ise; 14 Kasım 2021'e kadar fotoğraf başına katılım ücreti profesyoneller için 25$, amatörler için 20$. Detaylı Bilgi


Kazananlar ise 9 Ocak 2022 tarihinde açıklanacak.

2020 yılının kazananlarını aşağıda oluşturduğumuz galeriden izleyebilir ve fotoğraflar hakkında detaylı bilgiye Monochrome Photography Awards 2021 Yarışma Sayfası 'ndan ulaşabilirsiniz.


Monochrome Photography Awards Kazananları:


27 görüntüleme0 yorum
bottom of page