top of page

6-7 Mart 2021'de Yapılacak The Photography Show & The Video Show 'a Ücretsiz Kayıtlar Başladı!




Eylül 2020'de başarılı bir çıkışın ardından, The Photography Show & The Video Show takımı, ikinci sanal festivali, Bahar Çekimlerini 6 Mart Cumartesi ve 7 Mart Pazar 2021'de yapacağını duyurdu. Festivale ücretsiz kayıtlar başladı.


Canon, Nikon, Olympus, Fujifilm, Sony, Interfit ve Affinity Photo tarafından desteklenen, bu iki günlük festivalde, katılımcılar, daha önce görülmemiş öğretici içerik ve masterclass'a, ayrıca en son çıkan ekipmanların tanıtım demolarına, tekniklere ve diğer toplantılara erişim sağlayabilecekler.


Festival programı; her alandan ve seviyeden katılımcıya hitap etmekte. Konuşmacılar arasında; Yemek fotoğrafçısı Donna Crous ve Bea Lubas, Manzara fotoğrafçısı Nigel Danson, otoportre sanatçısı Alam Rosaz, ışıklandırma ve portre ustası Tommy Reynolds, cep telefonu video yapımcısı Caroline Scott ve Sony Dünya Fotoğraf Ödülleri 2019 kazananı Christy Lee Roger gibi isimler var.


Pro Konferanslar:


Tamamen ücretsiz olan ana program haricinde, Bir çok profesyonel fotoğrafçı tarafından ücretli olarak verilecek "Pro Konferans"lara da katılım imkanı mevcut. Pro konferanslar 7 Mart Pazar günü, gün boyunca sürecek. Bu konferanslarda; ana iş becerileri, hizmet çeşitlendirme, değişen pazara adaptasyon gibi profesyonel fotoğrafçılar ve videoya geçenler için faydalı içerikler olacak.


Unutmadan belirtelim ki; bu bir İngiliz organizasyonu olduğundan tüm içerikler ingilizce olacak.


Daha detaylı bilgi için: www.photographyshow.com


Ücretsiz Kayıt için: https://www.photographyshow.com/free-registration


.

9 görüntüleme0 yorum
bottom of page